Piri Reis İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar: Okulumuz TÜBİTAK 2204-B yarışmasında Ege bölge 1. si olarak Türkiye genelinde yeniden değerlendirmeye alınmış ve teşvik ödülü almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 09:00 - 16:00 09:00 - 15:00
Isınma: Merkezi Isıtma
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 2204-B ve TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204-B ve TÜBİTAK 4006

WEB - https://pirireisiho.meb.k12.tr

Adres - EMEK MAH. ŞEHİT ASTEĞMEN MESUT UZLU SK. PİRİ REİS İ.Ö.O VE ORTAÖĞRETİM BLOK NO: 113 BAYRAKLI / İZMİR

Yerleşim Yeri - Bayraklı İmam Hatip Lisesi ve Çamlık Camisi yanı.

Ulaşım Halkapınar 2 otobüs durağından 77 nolu, Karşıyaka İskele otobüs durağından ise 197 nolu belediye otobüslerinden Gümüşpala Çamlık durağında inerek ya da Karşıyaka Dolmuş Durağından Gümüşpala dolmuşları ile gelinebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 10 Km, il merkezine 15 Km uzaklıkta olan okulumuz, Karşıyaka ilçe merkezine ise 5 Km uzaklıktadır.